Välkommen till Lödde Centrum

Ett modernt och personligt centrum med hög service för dig,  mitt i hjärtat av Löddeköpinge. Lödde Centrum är det bycentrum du söker dig till för handla, men också för att roa dig, träffa vänner eller bara strosa omkring och ha det skönt.

Lödde Centrum öppnade 1969/70. Idag rymmer Lödde Centrum en mängd butiker och servicefaciliteter. Här finns butiker, service, tjänster, hälsa, friskvård, café & restauranger. Här är det nära till allt. Det är också enkelt att ta sig hit. Strax utanför oss finns en busshållplats.

Vi söker nya entreprenörer

Solkärnan fortsätter att ständigt vidareutvecklas för att förstärka helheten. Vill du vara med? Vi erbjuder moderna och flexibla kontor och butikslokaler, fastigheter med hög tillgänglighet och flexibla ytor både på Lödde Centrum och Stop23. Butiks-eller kontorslokalerna är från 50 kvadratmeter och uppåt. Vi ser fram emot ett långvarigt samarbete med dig. Vid intresse och för mer information, vänligen kontakta Linda af Klinteberg via tel.046- 70 60 93.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med fastighetsägaren eller centrumföreningen på Lödde Centrum? Ring Solkärnan AB via tel.046-70 60 93 eller mejla linda@solkarnan.se.