Vid din sida sedan 1969

Välkommen till dina lokala butiker och företag mitt i hjärtat av Löddeköpinge centrum.

Lena Ström Fastighetsbyrå

Mer info om Lena Ström Fastighetsbyrå


Välkommen till Lena Ström Fastighetsbyrå

Din personliga mäklarbyrå med stark lokal förankring i Kävlinge kommun!
Lena Ström Fastighetsbyrå är en väletablerad lokal mäklarbyrå som förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus.
Våra mäklare har många års erfarenhet som fastighetsmäklare i större mäklarföretag och har en gedigen och heltäckande kompetens som ger Dig en säker och trygg hantering av Din bostadsaffär.
Alla våra mäklare är bosatta i vårt verksamhetsområde och har därför en grundmurad och ingående lokalkännedom. De många erfarenheter och kontakter våra mäklare har haft med sig från tidigare anställningar har vi tillsammans utvecklat och förädlat under de år som gått sedan Lena Ström Fastighetsbyrå startade. Vi har gemensamt byggt upp ett omfattande kontaktnät, som i kombination med vår stora lokalkännedom ger Dig som kund utmärkta förutsättningar att få ut bästa möjliga marknadspris.
För oss är varje kund unik. Vi lyssnar till Dina behov och önskemål så att varje uppdrag kan utformas individuellt. Med full uppmärksamhet, stor omtänksamhet och helhjärtat engagemang är det vår målsättning att Du ska kunna känna dig trygg och nöjd med Din bostadsaffär.
Vi träffar dig gärna redan innan Du med säkerhet har bestämt om Du ska sälja Din bostad. Vi ger dig då - utan kostnad – tips och råd inför försäljningen och bedömer marknadsvärdet på Din bostad. Vi hjälper dig gärna även att hitta ny bostad!

Välkommen att kontakta oss för att prata bostad!

Öppettider


Öppettiderna är flexibla, ring oss gärna på tel:
046 - 270 42 00

Hitta hit

Lena Ström Fastighetsbyrå
Toalett
Uttagsautomat
Uteservering
Postlåda
Parkering
Handikapparkering
Defibrillator
Busshållplats
Informationstavlor