Flexibla öppettider

Läs mer

Välkomna till Bülow & Lind fastighetsförmedling. Din fastighetsmäklare i Kävlinge kommun. Oavsett om du ska sälja eller köpa finns
vi där genom hela processen.

Mån – Fre: 08:00 – 17:00

Läs mer

Vi är en lokalt ägd revisionsbyrå som erbjuder dig som företagare ett brett utbud av tjänster kopplade till ditt företagande. Alldeles oavsett om du väljer att driva rörelsen i aktiebolag, handelsbolag eller enskild firma. Du kan få hjälp med t.ex bokföring, upprättande av bokslut, deklaration och årsredovisning samt naturligtvis revision med tillhörande konsultationer. Vi är medlemmar i Baker Tilly Sverige AB och har därigenom även ett internationellt kontaktnät.

Mån – Fre: 10:00 – 13:00

Läs mer

På Johanssons begravningsbyrå vet vi vikten av små detaljer och ett varmt och kunnigt bemötande. Därför ger vi dig alltid personlig service med lite extra omtanke. Varje människa är unik När någon dör lever minnena vidare. Minnen av en vän, ett sinne, en karaktär. Vi hjälper dig att utforma en ceremoni lika unik som personen du ska ta farväl av, ett värdigt avsked som en sista hyllning.

Mån – Fre: 07:00 – 16:00

Läs mer

Byggföretag med trygghet & kvalité

Mån -Fre: 10:00 – 18:00
Lör: 10:00 – 14:00

Läs mer

Din personliga mäklarbyrå med stark lokal förankring i Kävlinge kommun! Lena Ström Fastighetsbyrå är en väletablerad lokal mäklarbyrå som förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus. Våra mäklare har många års erfarenhet som fastighetsmäklare i större mäklarföretag och har en gedigen och heltäckande kompetens som ger Dig en säker och trygg hantering av Din bostadsaffär. Alla våra mäklare är bosatta i vårt verksamhetsområde och har därför en grundmurad och ingående lokalkännedom. De många erfarenheter och kontakter våra mäklare har haft med sig från tidigare anställningar har vi tillsammans utvecklat och förädlat under de år som gått sedan Lena Ström Fastighetsbyrå startade. Vi har gemensamt byggt upp ett omfattande kontaktnät, som i kombination med vår stora lokalkännedom ger Dig som kund utmärkta förutsättningar att få ut bästa möjliga marknadspris. För oss är varje kund unik. Vi lyssnar till Dina behov och önskemål så att varje uppdrag kan utformas individuellt. Med full uppmärksamhet, stor omtänksamhet och helhjärtat engagemang är det vår målsättning att Du ska kunna känna dig trygg och nöjd med Din bostadsaffär. Vi träffar dig gärna redan innan Du med säkerhet har bestämt om Du ska sälja Din bostad. Vi ger dig då – utan kostnad – tips och råd inför försäljningen och bedömer marknadsvärdet på Din bostad. Vi hjälper dig gärna även att hitta ny bostad!

Ons: 10:00 – 12:00
Fre: 13:00 – 15:00
Lör: 10:00 – 12:00

Läs mer

Vi representerar liberala värderingar på lokal nivå i Kävlinge kommun och vill träffa medborgare och vara i verkligheten så mycket vi bara kan och därför finns vi nu på Lödde Centrum. Vi försöker vara här så ofta vi kan när vi inte arbetar eller är på uppdrag i kommunhuset. Säkrast träffas vi enligt överenskommelse men alla är välkomna in så fort dörren är öppen! Ambitionen är annars onsdag och lördag 10-12 samt fredagar 13-15.

Obemannat kontor, nås på telefon

Läs mer

Din lokala bredbandsleverantör

Öppet alla dagar, dygnet runt. Kodlås för medlemmar.

Läs mer

Gym med styrketräning dygnet runt